Feedback

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met PangeoBest. We filteren de feedback niet zodat indien u niet tevreden bent met de service dit ook gemeld kan worden. Natuurlijk zullen wij er allen aan doen om dit te voorkomen.


Commentaren: 3
 • #3

  Aaron (vrijdag, 23 januari 2015 21:26)

  Mooi materiaal, snel ontvangen. Aanbevolen!

 • #2

  Yuri (zondag, 18 januari 2015 09:05)

  Gisteren bij Pangeobest op bezoek geweest, wat was dat leuk!!
  Heel hartelijk ontvangen door Marco en Maura. Marco weet veel van archeologie en fossielen/mineralen en vertelt super-enthousiast over zijn verzamelingen en het aanbod van de winkel.
  Uiteindelijk een paar tanden gekocht voor een mooie prijs. Ga vast een verlanglijstje opstellen voor een volgende keer. Pangeobest bedankt!

 • #1

  Greet Beukenkamp (dinsdag, 19 augustus 2014 11:44)

  Voor de vijfde verjaardag van mijn kleinzoon heb ik bij PangeoBest een Spinosaurustand besteld. Zoals veel kinderen is hij gefascineerd door dynosaurussen en alle dieren en planten uit die tijd. Hij wil later ook paleontoloog worden...
  Vandaag kreeg hij zijn cadeau via de post. Met zijn eigen naam erop en verrassing... er zat niet alleen een spinosaurustand in maar ook nog een fossiel van een schelp. Een spirifer verneuilli. Zijn dag kon niet meer stuk. Bedankt PangeoBest!