PangeoBest is aanwezig op de volgende beurzen.

 

Op deze pagina vermelden we de beurzen waar we zelf staan en de beurzen die we gaan bezoeken. Meestal is het aanbod aan materiaal wat hoger na een beurs omdat we daar normaal gesproken ook inkopen.

 


BODEMVONDSTENBEURS 8 oktober 2023

BODEMVONDSTENBEURS

 

8 oktober 2023 Bodemvondsten- en antiekbeurs.  

CULTUREEL CENTRUM IN EIJSDEN Breusterstraat 23 | 6245 EG Eijsden
vlak aan autosnelweg A-2 – afrit 57

Deze beurs is speciaal bedoeld voor verzamelaars en mensen die geïnteresseerd zijn in archeologische voorwerpen, zoals antieke munten, aardewerk, porselein, steengoed, glas, sieraden en allerhande gebruiksvoorwerpen uit de pre- historie, Griekse, Romeinse en middeleeuwse tijd, fossielen en klein antiek. 


ZONDAG 12 NOVEMBER 2023 VAN 10:00 - 17:00

PaleoTime-BE (Herselt , Belgium)

 

Fossielenbeurs

 

Een fossiel voor jong en oud. Van een leuk hebbeding tot een prachtig museumstuk. PaleoTime biedt een zeer divers en gevarieerd aanbod aan, van ammonieten en trilobieten tot haaientanden en dinosaurusbotten, van recente tot antiquarische lees- en determinatieboeken, wetenschappelijke literatuur, preparatiemateriaal, loepjes, hamers, opbergdoosjes, staandertjes, … en bovenal een berg aan nuttige tips & tricks.

Alleen fossielen en geologisch materiaal zijn toegelaten.
Mineralen, schelpen, juwelen, koralen, ivoor, archeologische artefacten, vervalsingen, recent materiaal enz. worden strikt geweerd.


Aankomende beurzen die we gaan bezoeken.

 

21 tot 25 juni in Sainte-Marie-Aux-Mines in de Franse Vogezen. Dit is de grootste fossielen en mineralen beurs van Europa die plaats vindt in een pittoreske, oud Frans zilvermijn stadje.