Verzendkosten en levering

 

U kunt betalen via een bankoverschrijving of PayPal. We verzenden op weekdagen en uw artikel wordt verzonden op de eerste weekdag nadat de betaling op onze bankrekening is ontvangen of via PayPal is verwerkt. Nadat uw aankoop is verzonden, e-mailen we u de trackinginformatie.

Voor verzending gebruiken we normaal gesproken reguliere postdiensten, afhankelijk van het land waarnaar we verzenden. Verzendkosten worden altijd vermeld in de website voor elk item. Indien mogelijk combineren we de verzending van meerdere aankopen natuurlijk om te besparen op de gecombineerde verzendkosten.

Overdrachtstijden variëren en kunnen niet door ons worden gegarandeerd: verzendingen binnen Europa duren meestal ongeveer 5 werkdagen (hoewel Zuid-Europa iets langer kan duren) en verzendingen naar de VS, Azië en Australië duren meestal tussen de 5 en 10 werkdagen. Wij verpakken uw aankopen altijd met de grootste zorg, waarbij wij gebruik maken van hoogwaardige verpakkingsmaterialen. We willen benadrukken dat het 100% legaal is om deze fossielen uit Nederland te exporteren, aangezien de soorten waarin we handelen niet onder de CITES-verboden vallen, maar de importregels van land tot land verschillen, en het is raadzaam voor potentiële kopers om onderzoek de regelgeving in hun eigen land van verblijf.