Juridische kennisgeving.

Alle fossielen die door PangeoBest worden verkocht, zijn legaal verkregen. Alle fossielen kunnen vrij verkocht worden en vallen niet onder CITES of andere wettelijke beperkingen. Op verzoek kunnen bij alle aankopen certificaten van echtheid en/of herkomst worden verstrekt.

Verkoopvoorwaarden.

Wij besteden er veel zorg aan om de aangeboden artikelen zo goed mogelijk weer te geven met duidelijke foto's en gedetailleerde beschrijvingen. Natuurlijk moet er rekening mee worden gehouden dat een deel van het materiaal dat wij aanbieden zeer oud is en uit de zeebodem is opgevist of uit de grond is gegraven. Dit betekent dat er niet zoiets bestaat als een 'perfect fossiel of mineraal', aangezien er bijna altijd kleine onvolkomenheden zijn. Alle beschrijvingen zijn dus relatief en worden aangeboden op basis van onze lange ervaring met dit materiaal. Als we stellen dat iets in goede, prachtige, excellente of perfecte staat verkeert, betekent dit niet dat het item helemaal geen onvolkomenheden heeft, maar dat het in een uitstekende staat van bewaring verkeert in vergelijking met de kwaliteit van een gemiddeld fossiel of mineraal.

Als het item bij aankomst op de een of andere manier niet voldoet aan de beschrijving, neem dan binnen 10 dagen na aankomst van het item contact met ons op, en we zullen de situatie oplossen. Anders zijn alle verkopen definitief. Heeft u vragen of twijfels over een artikel, neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat we de kwaliteit van onze artikelen alleen garanderen als ze worden bewaard in de staat waarin ze worden aangeboden. Als artikelen worden gepolijst, gesneden of er iets anders mee wordt gedaan dan display, kunnen we de kwaliteit niet langer garanderen.