Over PangeoBest

 

 

Beste (be)zoekers, de webwinkel wordt momenteel opnieuw ingericht. We zullen ons via deze website meer gaan richten op de grotere en unieke stukken. Ander materiaal blijven we aanbieden via de bekende veiling-sites. Deze keuze hebben we gemaakt omdat we merken dat het aantal bezoekers via deze sites hoger ligt en dat bezoekers graag de kans hebben om een bod uit te brengen. Een betrouwbare website om naar door te verwijzen is artdecofossils.com zij hebben mooie fossielen en mineralen en komen ook uit Nederland

 

Waarom de naam PangeoBest?

De naam is een combinatie van

"Pan" dat staat voor alles,

"Geo" als afkorting van Geologie of aardkunde, en

"Best" dat staat voor onze woonplaats, maar ook voor de kwaliteit die we aanbieden ;).

PanGeo lijkt ook op "Pangea" hetgeen een vroeg oercontinent was. Al met al is "PangeoBest" een verwijzing naar het gevarieerde aanbod mineralen en fossielen dat we aanbieden.

 

Algemeen:

Prehistorie, historie en natuurhistorie, dat zijn de vakgebieden die ons interesseren. Met name wat daarvan uit de grond komt. Of het nu een prachtig kristal, een versteende rest van een dinosaurus of een opgegraven artefact is. Graag willen wij deze hobby delen door middel van de site. Naast de mogelijk tot het aankopen van stukken willen we ook graag wat achtergrondinformatie verstrekken over de herkomst van deze voorwerpen. 

 

PangeoBest is opgericht in september 2012 door Marco & Maura Maas. De site biedt een breed scala aan fossielen & mineralen. Het materiaal dat we aanbieden komt deels voort uit jarenlang intensief zelf verzamelen en deels uit ons opgebouwde netwerk van verzamelaars, liefhebbers en handelaren uit praktisch elk deel van de wereld. 

 

Bij deze wensen we iedereen die deze site bezoekt een succesvolle zoektocht. Je kunt ons voor vragen altijd bereiken via het contactformulier.